BEKIJK ONZE RECEPTEN
Geglaceerde raapjes
Ha, ze zijn goed gegroeid op onze nieuwe poldergrond, de meiraapjes!
Lees meer...Spaghetti met venkel en ansjovis
Spaghetti met venkel, dat is in een half uurtje klaar en wat ons betreft altijd…
Lees meer...Risotto alla Parmigiana met asperges
Het aspergeseizoen is kort, dus je moet ervan genieten zolang als het duurt! misschien wel…
Lees meer...Bosbiet met feta en bietenloof
Het wordt steeds leuker op de tuin, nu zijn ook de bietjes klaar om te…
Lees meer...Franse preisoep
Een klassieker in de Franse keuken, makkelijk te maken. Lekker bij de lunch of een…
Lees meer...Amish andijvie sla
Andijvie is voor veel mensen geen populaire groente. Ik snap niet waarom, het is zo’n…
Lees meer...Artisjokken met Kievit’s favoriete saus
Artisjokken staan hoog op onze lijst van favoriete groenten. Ze zijn niet ingewikkeld om te bereiden…
Lees meer...Blote billetjes in het gras
Lentekriebels? Nou misschien, maar dit is gewoon de naam voor een super ouderwetse stamppot, ons…
Lees meer...Rode bietenpannenkoek met rucola en appel
Bietjes en rucola, dat is een fijne combinatie. Heerlijk als salade samen, met vis of…
Lees meer...Gebakken koolrabi
Koolrabi is een veelzijdige groente. Rauw in een salade, gestoofd in een sausje, gebakken of…
Lees meer...Bleekselderij ovenschotel met cheddar
Mjammie, een heel romige kaassaus voor de bleekselderij! Geïnspireerd op de Franse keuken, maar met…
Lees meer...Pastinaak uit de koekenpan
Pastinaak is nog steeds een beetje een vreemde groente voor velen, maar vroeger werd hij…
Lees meer...Spaghetti con scarola
Het was weer eens tijd voor een nieuw andijvie recept! In Italië heet andijvie ‘Scarola’…
Lees meer...Gebakken bloemkool uit de oven
Dat is nog eens leuk, een hele bloemkool uit de oven. Elders staat nog een…
Lees meer...Wortelsalade met knapperige kikkererwten
Wortelsalade is lekker en supersimpel. Wortels raspen, mengen met een dressing, nog wat frivoliteit erdoor…
Lees meer...