Heerlijk zomerreces


geschreven door Kievit op 23 augustus 2019

Wij van Kievit hebben na een pittig en prachtig voorjaar, genoten van onze vrije weken. Ooit hebben we van de nood (de klanten zijn weg!) een deugd (dan wij ook!) gemaakt. En het kan geen kwaad, want er wordt echt heel hard gewerkt voor je wekelijkse portie biologische knaagwaren.

Dit jaar dubbel en dwars, want de nieuwe tuinbouw is geweldig, maar de impact op Kievit niet minder. Bij Kievit werken geen watjes; zowel fysiek als organisatorisch wordt er wekelijkse gepiekt. En na het zomerreces kunnen we er weer tegenaan!

Mooie ontmoetingen op de tuin

Zelfs ik ben als tuinder eventjes op vakantie geweest en daar ben ik best een beetje trots op. Een grote valkuil van een tuinder is namelijk geen vakantie inroosteren en ondertussen wel zeer zware fysieke en organisatorische arbeid verrichten.

Naast een korte vakantie hebben we de afgelopen periode gebruikt om de tuin klaar te maken voor de tweede helft. Ook niet onbelangrijk, we hebben de afgelopen weken gebruikt om eindelijk eens georganiseerd rondleidingen te geven op de tuinderij! Het voorjaar was zo fantastisch druk, dat we er niet of nauwelijks aan toe kwamen, maar eindelijk was het zo ver! Geweldig om klanten die soms al twintig jaar klant zijn, te ontvangen en het geluk van onze eigen tuinbouw te delen.

Ook enkele collega-tuinders zijn al langs geweest. We hebben veel lof ontvangen voor het niveau dat we in één seizoen gehaald hebben en we kregen enorm veel energie van jullie komst en positieve reacties!


Voor weetjes, recepten & inspiratie bezoek ons blog of bekijk onze recepten.


Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!