Nieuwe collega gezocht!

een sfeerfoto van een bezorger bij een bestelbus.

geschreven door Kievit op 20 november 2018

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons team kan versterken. Wij zoeken een gedreven collega, die in onze eigen bestelbussen één of meerdere klant- of productroutes kan rijden.  Daarnaast help je met het inpakken en sorteren van groente en fruit en het maken van bestellingen.

WAT DOEN WIJ?

Kievit is een bijzonder bedrijf. Met een sterke relatie met de bio-tuinders, verwerken wij wekelijks een enorme lawine aan biologische verse groenten en fruit. Onze klanten, soms al 20 jaar trouw aan Kievit, rekenen op een mooi en verzorgd pakket en een correct uitgevoerde bestelling. En juist omdat wij de hele productkolom verzorgen, van land naar klant, hebben wij daar heel veel werk aan. Dat werk moet of het nou mee of tegenzit, gebeuren. Het werk wat we doen is voornamelijk productiewerk. We halen kratten bij de tuinders, verwerken de verse producten tot porties, de porties tot pakketten en bestellingen en deze worden op routes gezet en bezorgd. Die stapjes en de veelheid aan producten maken het werk afwisselend en vragen behalve binding met het product ook een grote mate van zelfstandigheid. Behalve aan hard werken, hechten we ook aan een prettige en informele sfeer.
Nieuw is dat we per volgend seizoen ook weer een eigen tuin hebben. Dat betekent dat we naast de andere tuinbouwbedrijven een intensieve logistieke stroom gaan krijgen tussen de tuin en de verwerking.

HOE ZIEN JE DAGEN ER UIT?

Op maandag start je dag gelijk goed. De gehele dag komen er producten binnen die wij zo snel mogelijk proberen te verwerken. In de ochtend heb je een productroute langs onze telers. Daar haal je alle bestelde groente op. Eenmaal terug verdelen jullie de spullen en start je met het verpakken van de losse groentes in porties. Samen met je collega’s houden jullie het werktempo lekker hoog, want er moet vandaag veel gebeuren. Na een dag inpakken, veeg je de hal weer schoon en vul je de tassen aan voor morgen.

Samen met een paar collega’s start je de volgende dag aan de pakket-assembleerband. Je haalt de voorgewogen producten uit de koelcel en zet alle producten klaar. Met z’n vijven zorgen jullie er voor dat de juiste spullen in de pakketten gaan. Of je werkt aan het samenstellen van consumentenbestellingen in onze zogenaamde winkel.

Als je een bezorgroute hebt, dan is het na de pauze is het tijd voor je route. Je haalt alle spullen die je nodig hebt uit de koelcel, haalt je routelijst op en controleert bij het inladen of je alles bij je hebt. Als je bus geladen is, start je met je route. Aan de hand van een bezorgbriefje zet je bij elke klant de juiste spullen voor deur. Halverwege je route heb je een nieuwe klant en je belt even aan om haar welkom te heten en te bespreken hoe jij de pakketten het beste kan achter laten. Na een uur of vier rijden heb je zo’n tachtig pakketten bezorgt en rij je weer terug naar Katwijk. Daar laadt je je bus uit en bespreekt nieuwe bijzonderheden van je route op kantoor zodat je hem de week er op nog efficiënter kan rijden.

De dagen erna wisselen zich af tussen het verwerken en inpakken van groente en fruit. Daarnaast rij je mogelijk nog routes naar klanten of telers.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken iemand die graag bij een biologisch bedrijf aan de slag gaat. Die er lol in heeft er op de werkvloer stevig de beuk in te gooien. Sportief is, geen probleem heeft met fysiek stevig werk en bestand is tegen ongemakken als kou. Verder moet je makkelijk kunnen samenwerken en vind je het geen probleem even een uurtje door te werken als het werk nog niet klaar is. Je bent in staat om schadevrij en foutloos je route te rijden en klanten op een vriendelijke manier te woord te staan of te helpen. Van nature heb je het in je om net even dat stapje extra te doen om een klant of een collega blij te maken met jouw hulp.

* Je bent in bezit van rijbewijs B
* Je woont niet verder dan +/- 15 km van Katwijk vandaan
* Je hebt overwegend een goed humeur

WAT BIEDEN WIJ?

* Een aanstelling voor vier dagen of vijf dagen +/- 36 uur
* Een leuk team van collega’s om mee samen te werken
* Een marktconform salaris
* Korting op onze producten

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast geworden en lijkt dit je wat om voor een langere tijd te doen?

Stuur dan een motivatie voor 30-11-2018 + cv naar planning@kievitamines.nl t.a.v. Sebastiaan Bos

TWIJFEL JE OVER JE CV?

Wij hechten vooral veel waarde aan een goede motivatie en een gezonde dosis werkspirit. Bedenk goed waarom je precies bij ons aan de slag zou willen. Zorg er in je motivatiebrief dan ook voor dat het duidelijk wordt waarom wij uitgerekend jou zouden moeten aannemen. Wellicht zien wij je binnenkort bij ons in Katwijk.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Voor weetjes, recepten & inspiratie bezoek ons blog of bekijk onze recepten.


Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!