Nieuwe fulltime / parttime collega gezocht!

een sfeerfoto van een bezorger bij een bestelbus.

geschreven door Kievit op 11 mei 2019

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons team fulltime of parttime kan versterken. Wij zoeken een gedreven collega, die ons kan helpen met het samenstellen van bestellingen. Daarnaast rij je één of meerdere bezorgroutes in één van onze bestelbussen.

WAT DOEN WIJ?

Kievit is een bijzonder bedrijf. Met een sterke relatie met de bio-tuinders verwerken wij wekelijks een enorme lawine aan biologische verse groenten en fruit. Onze klanten, soms al 20 jaar trouw aan Kievit, rekenen op een mooi en verzorgd pakket en een correct uitgevoerde bestelling. En juist omdat wij de hele productkolom verzorgen, van land naar klant, hebben wij daar heel veel werk aan. Dat werk moet of het nou mee of tegenzit, gebeuren.

Het werk wat we doen is voornamelijk productiewerk. We halen kratten bij de tuinders, verwerken de verse producten tot porties, de porties tot pakketten en bestellingen en deze worden op routes gezet en bezorgd. Die stapjes en de veelheid aan producten maken het werk afwisselend en vragen behalve binding met het product ook een grote mate van zelfstandigheid. Behalve aan hard werken, hechten we ook aan een prettige en informele sfeer.

Nieuw is dat we dit seizoen ook een eigen tuin hebben. Dat betekent dat we naast de andere tuinbouwbedrijven, ook een intensieve logistiek hebben gekregen tussen onze eigen tuin en de verwerking van deze producten.

HOE ZIEN JE DAGEN ER UIT?

Onze klanten kunnen naast hun groente- of fruitabonnement zowel vers- als droogwaren bestellen in onze webshop. Dit zijn in totaal ruim 2.000 verschillende biologische producten. In de ochtend ga je aan de slag met het samenstellen van de vers-routes. Per klant zoek je de producten bij elkaar die besteld zijn. Je werkt de klantbestelling nauwkeurig af, daarbij zorg je er voor dat de bestelling goed verpakt wordt en past de bon aan wanneer dat nodig is. Goed gefocust werk je alle bestellingen van die dag weg. Als het goed is, hou je aan het einde geen producten meer over. Je helpt met afronden en zet de bestellingen bij de juiste route. Het komt bij dit werk aan op productkennis, accuratesse en gevoel voor het product en verpakking.

Als je een bezorgroute hebt, dan is het daarna tijd voor je route. Je haalt alle spullen die je nodig hebt uit de koelcel, haalt je routelijst op en controleert bij het inladen of je alles bij je hebt. Als je bus geladen is, start je met je route. Aan de hand van een bezorgbriefje zet je bij elke klant de juiste spullen voor deur. Halverwege je route heb je een nieuwe klant en je belt even aan om haar welkom te heten en te bespreken hoe jij de pakketten het beste kan achter laten. Na een uur of vier rijden heb je zo’n tachtig pakketten bezorgt en rij je weer terug naar Katwijk. Daar laadt je je bus uit en bespreekt nieuwe bijzonderheden van je route op kantoor zodat je hem de week er op nog efficiënter kan rijden.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken iemand die graag bij een biologisch bedrijf aan de slag gaat. Die precies is en in een vlot tempo netjes bestellingen kan verwerken. Je bent sportief en hebt geen probleem met fysiek stevig werk. Ook ben je bestand tegen ongemakken als kou. Verder moet je makkelijk kunnen samenwerken en vind je het geen probleem even een uurtje door te werken als het werk nog niet klaar is. Je bent in staat om schadevrij en foutloos je route te rijden en klanten op een vriendelijke manier te woord te staan of te helpen. Van nature heb je het in je om net even dat stapje extra te doen om een klant of een collega blij te maken met jouw hulp.

* Je bent in bezit van rijbewijs B
* Je woont niet verder dan +/- 15 km van Katwijk vandaan
* Je hebt overwegend een goed humeur

WAT BIEDEN WIJ?

* Een aanstelling tussen twee en vier dagen (parttime/fulltime)
* Een leuk team van collega’s om mee samen te werken
* Een marktconform salaris
* Korting op onze producten

ENTHOUSIAST?

Ben je enthousiast geworden en lijkt dit je wat om voor een langere tijd te doen?
Stuur dan een motivatie voor 24-05-2019 + cv naar planning@kievitamines.nl t.a.v. Sebastiaan Bos.

TWIJFEL JE OVER JE CV?

Wij hechten vooral veel waarde aan een goede motivatie en een gezonde dosis werkspirit. Bedenk goed waarom je precies bij ons aan de slag zou willen. Zorg er in je motivatiebrief dan voor dat het duidelijk wordt waarom wij uitgerekend jou zouden moeten aannemen. Wellicht zien wij je binnenkort bij ons in Katwijk.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Voor weetjes, recepten & inspiratie bezoek ons blog of bekijk onze recepten.


Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje!