BEKIJK ONZE RECEPTEN
Franse preisoep
Een klassieker in de Franse keuken, makkelijk te maken. Lekker bij de lunch of een…
Lees meer...Artisjokken met Kievit’s favoriete saus
Artisjokken staan hoog op onze lijst van favoriete groenten. Ze zijn niet ingewikkeld om te bereiden…
Lees meer...Blote billetjes in het gras
Lentekriebels? Nou misschien, maar dit is gewoon de naam voor een super ouderwetse stamppot, ons…
Lees meer...Rode bietenpannenkoek met rucola en appel
Bietjes en rucola, dat is een fijne combinatie. Heerlijk als salade samen, met vis of…
Lees meer...Gebakken koolrabi
Koolrabi is een veelzijdige groente. Rauw in een salade, gestoofd in een sausje, gebakken of…
Lees meer...Bleekselderij ovenschotel met cheddar
Mjammie, een heel romige kaassaus voor de bleekselderij! Geïnspireerd op de Franse keuken, maar met…
Lees meer...Pastinaak uit de koekenpan
Pastinaak is nog steeds een beetje een vreemde groente voor velen, maar vroeger werd hij…
Lees meer...Spaghetti con scarola
Het was weer eens tijd voor een nieuw andijvie recept! In Italië heet andijvie ‘Scarola’…
Lees meer...Gebakken bloemkool uit de oven
Dat is nog eens leuk, een hele bloemkool uit de oven. Elders staat nog een…
Lees meer...Wortelsalade met knapperige kikkererwten
Wortelsalade is lekker en supersimpel. Wortels raspen, mengen met een dressing, nog wat frivoliteit erdoor…
Lees meer...