BEKIJK ONZE RECEPTEN
Veldsla salade met peer en kaas
Een klassieke combi die het altijd goed doet: peer, noten en kaas. Ik maakte deze…
Lees meer...Worteltaart met kaas
Die regenboogpeen vind ik geweldig, maar ook telkens weer een uitdaging. Want die paarse wortel…
Lees meer...Knolselderij-risotto met knolselder-schnitzel
Knolselderij in augustus? Jazeker, ook als het geen snertweer is, is dit een heerlijke groente!…
Lees meer...Bietenrisotto met geroosterde biet
Eigenlijk zijn dit twee recepten: 1 voor bietenrisotto en 1 voor geroosterde biet. Je kunt…
Lees meer...Mais met oregano en boter
Mmmm, als de mais zo lekker sappig en zoet is, hoef je er niet veel…
Lees meer...Couscousschotel met prei
Met prei kan je heerlijk mixen. In soep of een wokschotel, een preitje brengt meer…
Lees meer...Andijvie salade met appel en sinaasappel
Ingrediënten voor de salade: 1 krop andijvie, 1 appel, 1 sinaasappel, 50 g pecannoten, geraspte pecorino (naar smaak), voor…
Lees meer...Gegrilde bloemkool met kappersaus
Een bloemkool gerecht dat zowel warm als koud lekker is, dat leek me wel passend…
Lees meer...Courgette, paprika, rucola en haloumi
Courgette en paprika, dat is altijd een heerlijk stel. Dit is een lekker makkelijk recept.…
Lees meer...Raapstelensalade met avocado
Natuurlijk kun je raapstelen verwerken in een Hollandse stamppot, maar ook in een risotto of…
Lees meer...Pompoenschotel met paddenstoel, ei en tijm
Pompoen en tijm, dat is een bijna standaard setje. Een ander mediterraan kruid doet het…
Lees meer...Snijbiet met mozzarella
Snijbiet met een laagje van gesmolten mozzarella: simpel en lekker! Dit gerecht kan je ook…
Lees meer...Bloemkoolcouscous met linzen
Al eerder gaf ik een soortgelijk recept, maar deze week vond ik het echt weer…
Lees meer...Sperziebonen-salade
Dit is een variatie op de klassieke salade Niçoise. Ook klassiekers zijn aan verandering onderhevig,…
Lees meer...Paksoisalade
Paksoi, mijn favoriet voor snelle maaltijden. Meestal belandt hij in de wok, maar eigenlijk is…
Lees meer...Gele bieten met sinaasappel à la Ottolenghi
Bietjes eten wij thuis vaak met linzen of met geitenkaas en pitjes of met gehaktballetjes…
Lees meer...Sperziebonen met basilicum en Parmezaan
In zuidelijk Frankrijk eten ze graag boontjes als salade, bijvoorbeeld in de beroemde salade Nicoise.…
Lees meer...Snijbiet met linzen
Een supersnelle stoof maak je met snijbiet en linzen uit een potje. Prima voor een…
Lees meer...Venkelsalade met rucola en feta
Bietjes en rucola en feta, dat is bij ons thuis een heel traditionele combinatie. Gekookte…
Lees meer...Crème verveine met gepocheerd fruit
Oelala, die verveine uit onze kas, daar wilde ik mee experimenteren! Ik maakte al eens…
Lees meer...