Filmpje: Hoe ris je palmkool? (voor een stamppotje)

Print Friendly, PDF & Email

Een closeup van palmkool

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Sperziebonen in kokos-ketjapsaus

Print Friendly, PDF & Email

Extra lekker met zelfgemaakte seroendeng

Bekijk het recept

Romige risotto met prei

Print Friendly, PDF & Email

Lekker roeren, lekker eten!

Bekijk het recept

Palmkool is niet eng! In dit filmpje laten we zien hoe je de bladeren klaarmaakt voor gebruik; rissen, snijden en wassen. Palmkool doet het goed in een stamppot (kooktijd palmkool 8 min.) met gebakken paddenstoelen en een mosterdsausje. Het is ook heerlijk met spaghetti, lasagne of risotto.

Ingrediënten

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Sperziebonen met koriandersaus

Print Friendly, PDF & Email

Probeer maar eens!

Bekijk het recept

Thaise spitskool

Thaise spitskool met granalen en rijst
Print Friendly, PDF & Email

Kool uit de wok, altijd geslaagd.

Bekijk het recept