Aardappels met rozemarijn
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Ribollita: een traditionele Toscaanse soep, budgetvriendelijk en superlekker!
Bekijk het recept- 1
- 2
- 3
- …
- 376
- Volgende »
Rozemarijn en knoflook, daarmee maak je heel wat gerechten super lekker zo ook deze aardappels uit de oven. De Parmezaanse kaas geeft er nog een krokant korstje aan, kortom: straks zit jij weer heerlijk te smullen!
Ingrediënten
- 1 kilo kleine aardappels of krieltjes
- 2 tenen knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 50 g geraspte Parmezaan
- olijfolie
- zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 185°C. Boen de aardappels schoon, halveer grote exemplaren en kook ze in ruim water beetgaar, laat daarna uitlekken. Pel de knoflook. Spoel de rozemarijntakjes, ris de naaldjes van de takje en hak ze fijn. Meng 4 el olijfolie met de rozemarijn en wat zout in een kom en pers er de knoflook bij. Leg de krieltjes op een bakplaat. Plet ze kort en krachtig met een pureestamper, vork of de achterkant van een grote pollepel. Giet er de knoflookolie over en bestrooi met Parmezaan. Bak in ongeveer 20 min. goudbruin.
ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK
Ribollita: een traditionele Toscaanse soep, budgetvriendelijk en superlekker!
Bekijk het recept- 1
- 2
- 3
- …
- 376
- Volgende »