Winterposteleinsalade met hazelnoten

Print Friendly, PDF & Email

Winterposteleinsalade met hazelnoten

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Venkelloofpesto

pesto van venkelloof
Print Friendly, PDF & Email

Ja hoor, dat loof is ook eetbaar!

Bekijk het recept

Toscaanse tuinbonen

Toscaanse tuinbonen
Print Friendly, PDF & Email

Heel lekker met tomaat en kruiden!

Bekijk het recept

Een simpele salade met nootjes om te snoepen!

Ingrediënten

Winterpostelein, 1 el citroensap, 1 el mayonaise, 1 tl mosterd, 1 sinaasappel, p&z, 40 gr hazelnoten, ½ el zachte honing.

Bereidingstijd: minuten

Ingrediënten voor: 4 personen

Bereiding

Rooster de hazelnoten in een droog koekenpannetje. Laat heel even afkoelen op een bordje en wrijf tussen je handen de velletjes er een beetje ad. Laat een halve lepel honing smelten in de koekenpan en wentel de noten er in om. Laat afkoelen op een stukje bakpapier. Snijd de worteltjes van de postelein en was het grondig en slinger droog. Roer in een kommetje de mayonaise met de mosterd en het citroensap door elkaar. Voeg zoveel sinaasappelsap toe als je goed lijkt, een halve sinaasappel was voor mij goed, maar misschien wil jij wat meer? Maak op smaak met wat p&z. Doe de postelein op een schaal of in een kom, meng er de dressing door en strooi tot slot de nootjes er over.

 

ANDERE RECEPTEN DEZE WEEK

Venkelloofpesto

pesto van venkelloof
Print Friendly, PDF & Email

Ja hoor, dat loof is ook eetbaar!

Bekijk het recept

Toscaanse tuinbonen

Toscaanse tuinbonen
Print Friendly, PDF & Email

Heel lekker met tomaat en kruiden!

Bekijk het recept